Mariana Sörlin

2012-10-28
18:59:34

Ny vecka, nya tag!
Jobbhelgen är nu över & jag längtar redan till nästa helg då jag faktiskt är ledig. :) Men först ska jag ta mig igenom veckan fylld med måsten & jobb! Har nu insett på slutet att jag verkligen inte längtar tills Didrik börjar på dagis. Alla dessa kvällar & helger jag jobbar kommer göra att jag får väldigt lite tid tillsammans med min guldklimp. :/ Som tur är behöver han ju inte gå mån-fre för ens han börjar 6års. :D & det är ju några år bort. 
 
                                                                                                         Puss Puss

2012-10-25
20:39:17

Skräpmat & mys!
När jag slutade jobbet idag hämtade Steve & min underbara lilla guldklimp upp mig. Vi åkte raka spåret till pizzerian på Haga för att plocka upp dom beställda pizzorna innan vi brummade mot Nina & David. :) Det var alldeles förlänge sen sist. Vi surrade en massa, pimplade kaffe & ungarna busade på. :) Didrik fick pröva köra Pennys motorcykel, vilket han tyckte var superkul. :D Ikväll blir det att ladda upp batterierna för en helg fylld med jobb & lite nöjen!
 

                                                                                                                   Puss Puss

2012-10-24
19:50:08

<3
För evigheters evigheter sen drog vi på oss en förkylning som ALDRIG verkar vilja ge sig! Jag skulle verkligen inte klaga om dessa baciller väljer att lämna vårt hem. :D Just nu händer det inte så mkt i mitt liv, eller det beror på hur man ser det. :P Jag jobbar, (som om ni inte har hört den förr), spenderar halva min lediga tid åt att ränna på vårdcentralen & labb uppe på NUS, myser & busar i massor med den finaste guldklimp jag har. :) ♥ Men det bästa av allt är att jag har börjat övningsköra med Tobbe & tagit mig tiden till lite egen tid. :D I all röra är det rätt lätt att tappa bort sig själv. Nu ska jag skynda mig & sno favvo platsen i soffan för nyaste sons ska nämligen ses. :)
 
                                                                                                                 Puss Puss

2012-10-15
18:15:00

..
I helgen har Didrik sovit borta för första gången i sitt liv & det gick hur bra som helst. :D Han dansade för mormors alla hundar, red på dammsugaren, lekte tomte i källaren & kastade svampar med Kattis. :) Tror jag tappade hakan sju gånger om när jag hörde att han hade somnat 19.30 & sovit till 07.40 utan att vakna en enda gång. Jag tror min lilla guldklimp har blivit stor. :) Idag plockade min mamma upp en jag & Didrik för en tur ut till Holmsund. Vi grattade fina Mia, fikade & kikade på underverket Hugo. :) Som vanligt springer klockan bara iväg när man tror sig ha gott om tid. Kl var helt plötsligt 15.00 & jag satt på Dragonens Hälsocentral & räknade ner minuterna. Tur Tobbe kom förbi & höll mig sällskap. Första järninfusionen är nu gjord, bara 4 kvar sen kanske jag slipper sitta där fler gånger. :D   
 

                                                                                                                PussPuss

2012-10-12
18:59:49

Skäms på mig!
Spelar ingen roll hur mkt man än säger åt sig själv att man ska bli bättre på att uppdatera här på blogen. Det går likt förbannat jävligt dåligt. :P Men vad gör man när tiden inte räcker till?! Veckouppdateringar tills allt lugnar ner sig kanske vore nått. :) Vad har hänt sen sist?! Vi har varit ute & unnat oss god mat, öl & bio. :) Superlyckat med egen tid även om jag somnade 5 min in i filmen. ;) Haha! Så imorgon tänker vi göra om & göra rätt, middag, öl & utgång med fina vänner. :) Jag har även fått nya tider för järninfusioner, jag kommer se ut som en sönderstucken pundare innan dom är klar med mig. :/ Stina har även gått igenom besiktningen & Nisse har fått dra ut några tänder. :) Idag vart jag upplockad av min mor & vi for en vända runt på en del affärer i jakt på en askhink & lite annat smått & gott. :) När vi gjort dom viktigaste affärerna Jula, feltema & rusta gav vi upp & gjorde det vi är bäst på. Äta. :D Sen tog vi vårt pick & pack & rullade hem. Nu sover sonen, älsklingen är på jobbet & jag ska mysa ner mig i soffan framför tv. :)
 
                                                                                                                    PussPuss