Mariana Sörlin

2012-04-30
17:44:04

Valborg.

Hela helgen har jag varit bombsäker på att Valborg var nu på Tisdag & inte idag. :S Men när jag började höra mig för vad allt folk skulle göra insåg jag rätt snabbt att det är ju idag man ska käka gott, sprätta nån kall & kika på brasan. Samma sek som jag insåg det slutade jag planera Valborgsfirandet, för jag jobbade nämligen kväll. Tur man har koll på läget. :P Men innan det var dax att trampa mot jobbet hann jag & Didde avverka ett par timmar på stan medans pappa Steve & Petter bytte däck på sina bilar. :) Jag måste säga att min & Diddes shoppingrunda på stan var mkt mer lyckad än grabbarnas däckbytar dejt. :P Steve hann bara komma hem så ringer Petter upp & behöver hjälp. Han tog sig inte ens från OKQ8 innan hans ena däck hade lossnat, Haha! Så går det om man heter Petter & inte använder rätt bultar. ;P

Kramar /Mariana


2012-04-29
20:08:11

Fullt Hus.
Jag valde att inte ha nått födelsedagsfirande i fredags, det kändes så onödigt att hela släkten skulle klampa in på kvällskvisten lagomt i tid då Didrik ska lägga sig. Hur skulle han finna ron att somna i allt stojande?! Istället hade vi en helmysig familjekväll fylld med bus & mys. :) Vilket jag tror vi alla uppskattade.

Så vi avslutade istället denna veckan med att fira min födelsedag tillsammans med släkt & vänner under dagen. :) Tusen tack för alla fina presenter & blommor. :) Tess tårta var som vanligt super god, men hennes jordgubbstårta med vitchoklad fluff i är oslagbar. ;)


Kramar /Mariana


2012-04-28
20:22:05

Lördag.
idag är det hundens dag. :) Självklart åkte vi iväg till Djurmagazinet & kika på en massa fina saker. :) Men vi gick där ifrån tomhänta, vi tog inte ens halsbandet som var gratis. Känner jag mig rätt skulle det bara ligga & skräpa i en låda. :P När vi lix var på Mariedal sprang jag även in på GodisHuset & köpte en stock snus, något jag inte gjort sen 2010. :P Sen åkte vi vidare till Specsavers så Steve fick skaffa sig ett par ordentliga solglasögon. :) Nästa stop vart Arkens Zoo, klart att Bubben skulle få sig nått fint idag. Det blev ett nytt halsband, han vart så snygg i det. :) Innan vi åkte hem for vi en snabbis till Villanäs för att kika på Peters husbygge. Jag skulle lätt kunna bo på hans balkong, vilken utsikt. :)

Vid tre tiden snubblade lillebror Hampus in genom dörren & nån min senare anlände Tess med min fina födelsedagstårta som hon gjort alldeles själv. :) Hon är så sjukt duktig. Efter middagen busade Hampus & Didde en massa så vi fick städa undan lite. :) Jag hann även raka bort allt hår på Steve då våran son var så himla nöjd. :) Jag som trodde att Didde skulle va världens gnälligaste unge ikväll då han fick för sig att skippa vilan.
Bubben i sitt nya bling bling halsband. :)Min super fina födelsedagstårta som Tess har gjort. :)
Att kryoa ner i sängen & glo på en film känns väldigt lockande. :) Hampus & Steve sitter lix fastklistrade framför varsin skärm & spelar bf3. :P

Kramar
/Mariana

2012-04-27
19:14:26

Då var man ett år äldre. :P
Trots att mina planer för idag inte vart som jag hade tänkt har den varit underbar. :) Jag har myst med mina finaste, njutit av det fina vädret & ätit gott. :) Måste även säga att Didde valde en perfekt dag att visa sin mamma & pappa massa nya saker han hux flux bara kan. :P Busungen min. ♥ Jag tappade näste hakan när jag kikade upp från mobilen & ser att han står lutat mot soffan & viftar/läser en reklamtidning utan att hålla i sig med händerna. :) ♥

Jag vill även passa på att tacka för alla fina gratulationer jag har fått. :) ♥
Kramar /Mariana

2012-04-27
11:25:20

:D
Mäklaren ringde idag. :) Det är tydligen ett till par som är intresserad av radhuset & ett par som han än inte fått kontakt med. Det är iaf bestämt att budgivningen blir på torsdag. :) Så nu är det bara att hålla tummarna!

Dagen startade super bra, vaknade vid halv 9 & Didde sov fortfarande. :) Underbara unge. ♥

Kramar /Mariana

2012-04-26
19:43:22

Torsdag.
Vi som skulle till Busplaneten & röja med alla kompisarna & deras fina mammor.. Men så vart inte fallet, när jag gjort min dagliga morgon snokning på bloggar & facebook insåg jag snabbt att nästan alla kompisarna är sjuk. :( Så jag & Didde ringde Emmelie istället & gjorde Jysk, Rusta & skoaffären som ligger där osäker. :) Hittade äntligen ett par kavat skor som passade ypperligt på Didde´s pytte fötter. :) Det gillas!


Imorgon är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag. :P Att fira födelsedagen med en stor fest är inte riktigt min grej. Istället hade vi tänk gå på Bio & äta gott ute. :) Barnvakt & allt var fixat. När vi äntligen tog oss tiden att boka biobiljetterna igår insåg vi att bion vi ville gå & se inte gick imorgon. :P Så typiskt! Vi får allt hitta på nått annat. :)

För nån dag sen kom Didde på hur man klättrar upp i Bubbens kattsäng som hänger på elementet i vardagsrummet. :) Mammas lilla klätterapa. ♥
Kramar /Mariana

2012-04-25
20:00:09

Onsdag.
Efter jobbet cyklade jag som en tok hem för att hinna pussa på mitt lilla bustroll innan Emmelie kom & hämtade upp mig. :) Vi skulle nämligen ut på äventyr & sen storhandla. :) Man känner sig alltid lika fattig då man trycker ok & får kvittot i handen. :P Men gud så skönt det är med en full kyl & frys. :) På lördag ska vi bränna ännu mer pengar, en tur till Rusta & Jysk står på vårt schema. :)

Imorgon är sista visningen på radhuset vi har lagt ett bud på. :) Spännande! Än så länge är det bara vi som är intresserade/lagt bud. :D Förmodligen kommer det bli budgivning, eller det brukar alltid bli det. Iaf med våran tur. :P På tors kväll eller fre kommer mäklaren kontakta oss med ny information. :) Väntar med spänning.

Nu ska jag bara ta det lugnt & göra en tidig kväll. :) Imorgon väntas en heldag på Busplaneten med alla kompisarna. :)

Kramar /Mariana

2012-04-24
20:06:45

Hipp, hipp Hurra! :)
Idag blir vårat lilla bustroll 9 månader. ♥ Mammas stora kille. :)


Kramar /Mariana

2012-04-24
13:08:43

...

Idag har vi tvättat, tvättat & tvättat lite till, vi lyckades även städa lite. Så nu är det gjort för denna vecka, skönt. :) Som ni vet är jag & Steve ute efter en ny bostadsrätt, vi kikar dagligen på Hemnet´s sida. Vi har tråkigt nog snöat in oss på vissa speciella områden som V.Ersboda & Tomtebo. Men idag överraskade vi oss själva & for på en öppen visning, jag vart väldigt kär i det charmiga lilla radhuset. :) Så vi la ett bud innan vi lämnade stället. Så nu vill jag att alla håller tummarna, 2:a gången gillt? Om en veckan eller två kanske vi vet. :)

Vi hade med oss min mamma denna gång som sen hakade på oss hem. :) Tänka sig att Didde har fått rå om sin mormor 2 dagar i rad. :) ♥ När det sen var dax för henne att åka hem fick Bianca följa med. Trots att hon bara varit med oss i dryga månaden lämnade hon ett tomt litet hål i våra hjärtan. :( Att hon gick så bra ihop med Bubben & Didde gjorde det ännu jobbigare. Av nån konstig annledning ville hon inte vara rumsren hemma hos oss. :( Så vi har nu sagt att Bubben får bli ensamhund i nått år till tills tiden & energin att skaffa en valp finns. :)

Ps! Igår fick Steve ett sms där det stod att vi vunnit på postkodlotteriet. :D Awesome, dock var det bara 150kr vi vann haha! :P


Kramar /Mariana



2012-04-24
13:01:58

För er som har hund & facebook.
Gilla gruppen Djurmagazinet i norr & länka denna bild som dom har lagt upp i sin logg. :)
Kramar /Mariana

2012-04-23
21:00:07

<3
Jag är så otroligt tacksam över att få va mamma till den underbaraste lilla killen i världen. :) Finns inga ord som beskriver hur mkt jag älskar han. :) Att få komma hem efter en dag på jobbet & mötas av ett litet leénde & tindrande ögon är helt underbart. :) ♥

När vi hade stökat undan efter middagen trillade mormor Anki in genom dörren. :) När hon hade nattat det lilla bustrollet fick jag lite egen tid med henne, vilket inte händer allt för ofta nu. :) Tror allt jag ska flörta med mig min mamma på stan nån dag utan Didde. Så man kan gå på affärer i lugn & ro, snacka skit & äta lite lunch. :)

Kramar /Mariana

2012-04-22
20:51:50

Helgen har nu nått sitt slut..
Vilken konon helg vi har haft det, helt underbart. :) Idag mötte vi upp min kära Mossi & hennes två stora bustroll på Busplaneten strax efter lunch. :) Medans dom stora barnen härjade för fullt över allt satt Didde som lammet själv & sög på Mossis resårband hon hade på tröjan. :P Lite roar små, haha! Efter kaffet & glassen lämnade vi alla barnen med Steve & spenderade våra sista kr på Strömpilens alla affärer. :) Jag lyckades fynda en skit gullig liten mössa till Didde för endast 15kr. :) Vid 16 tiden gav vi upp & skyndade oss hem för att fixa lite käk, rasta hundarna & packa om skötväskan. Sen bar det av mot Flurkbränna för att gratta Janne, alltid lika trevligt. :)

Nu ska jag skynda mig isäng innan jag somnar sittandes framför datorn. :) Ps, jag vet att det varit dåligt med uppdateringar här på bloggen den senaste veckan. Man kan inte alltid hinna allt. :P Men jag ska försöka bli lite duktigare & ta mig tiden att blogga. Det är ju faktiskt roligt. :)

Kramar /Mariana

2012-04-20
16:24:14

Härligt med helg. :)
När jag slutade jobbet igår åkte vi iväg för att snabb handla lite småsaker till helgen & kvällens mys. :) Satan så mkt folk det var på IcaMaxi, tur vi körde med självskanning. Även där var det kö. :S Till middag vart det egenfiskad sik (det tackar vi Mange för) dillkokad potatis & sallad. :) Super smaskigt! När vår kära son sen somnat dukades allt godis fram & vinet hälldes upp. :) 1 timme senare kunde jag knappt hålla ögonen öppna & vid 21.00 sov jag som en stock. :P Haha!

Att vi har fått en alldeles underbar son det vet jag redan. :) & Självklart bjuppade han sin trötta mamma på en sovmorgon, inte förens vid 08.00 var det dax att kliva upp imorse. :D ♥ Sen vid 12 tiden kom Emmelie & plockade upp oss. :) Vi hakade på & for till Nolias sista barnloppis. (för denna säsong) Sen åkte vi ut till Mia & Bengan för att umgås med goa människor & äta gott. :) Hux flux var kl 19.30 & jag hade en väldigt trött liten kille som ville hem & sova, så vi tackade för oss & åkte hem. :) Jag var faktiskt helt bombis på att han skulle somna i bilen, men icket. Han höll sig vaken hela vägen. :) ♥
Kramar /Mariana






2012-04-19
15:22:27

BVC Besök.
TIDIGARE!

Vikt:
7810g

Längd:
69.5cm


IDAG!

Vikt:
8190g

Längd:
72.5cm

Didde charmade verkligen in sig idag. :) ♥ Vi fick minsann höra att vi har en social & välutvecklad liten grabb. Även att han hade väldigt fina föräldrar & sånt värmer så himla mkt. :)

Kramar /Mariana

2012-04-16
20:03:05

Kärleksparet. :)


2012-04-16
19:59:51

Hoppla Ponny!
Fikat var lika gott som vanligt på Nyfiket. Dit måste vi fara oftare. :) Hux flux var kl halv 4 & det var dax att åka hem. & med sig fick Didde Fisans rosa lilla ponny, han ska få sköta om den ett tag. :) Vilket han tycker är himla roligt, speciellt då Bianca är rädd för den. ;P Tur den inte kan äta upp henne, Haha!

Idag prövade vi att ta undan lite mat åt Didde från våran innan vi saltade den. :) Att få vara med & dela med oss vuxna var super kul. :) Så nu blir det slut på alla dessa storkok som måste frysas in. :)

Kramar /Mariana

2012-04-16
18:15:48

Det ska börjas i tid..


Om man ska bli lika duktig som pappa på att dataspela ;)









2012-04-16
09:19:49

Nu..
Friskförklarar jag mig själv, äntligen! :D Vi tänkte ta oss en tripp till Holmsund & hälsa på Emmelie som nu mera är UmeBo igen. :) Det tog några år men nu är hon tillbaka. :) Men innan vi kan åka måste vi bara.. Duscha, packa skötväskan, mata magen & rasta hundarna.. Det ska bli grymt skönt att ta sig ut ur lägenheten. :)

Kramar /Mariana



2012-04-14
19:11:37

Lördag.
Idag mår vi betydligt bättre, men inte helt hundra. :) Mellan all vila & bus med sonen har vi tvättat, tvättat & tvättat lite till. :P Alla sängkläder, filtar & kuddar är nu bacill fria. T.om golven glänser ifall vi skulle ha drägglat en himla massa på det, haha. :) Fick även i mig den första riktiga måltiden på 3 dygn. Självklart vart det Pizza, den bästa bakis & krya på sig maten som finns. :) Även fast kl bara är 19.00 ska jag snart ta & krypa ner i den renbäddade sängen & glo på en film innan jag sluter mina blå. :) Behöver all energi jag kan få imorgon för då ska alla baciller bort från toan & köket..

Måste även säga att både sonen & hundarna har varit guld under dom dagar vi legat sjuk. :) ♥

Kramar /Mariana

2012-04-13
12:05:34

Magsjuka..
I onsags åt jag en super god skaldjursmacka & någon timme senare hängde jag över toan.. Ett dygn senare intalade jag mig fortfarande att det var mackans fel alltihop. Men nu när även Steve är dålig måste jag släppa skaldjursmackan & inse att vi har fått magsjukan.. :( Våran lilla prins är fortfarande pigg & kry & jag hoppas innerligt att det förblir så. :)

Hittade han i en rolig sovställning imorse. :P Gó Skrutten ♥
Kramar /Mariana





2012-04-10
19:49:00

Bianca går lös på Bubbens lejon. :)

Anna här är ett litet klipp på din underbara lilla prinsessa. :) Vi är så tackasamma över att vi får rå om henne. :) 

Kramar /Mariana




2012-04-10
19:38:46

Tisdag.
Efter många om & men fick jag igång kroppen & åkte iväg till jobbet. Det tackar jag kaffet för. :) När jag sen äntligen kom hem var det bara att fixa nån middag innan vi alla hungrade ihjäl. :P Didde sover sen en halvtimme tillbaka & hundarna ligger bredvid mig i soffan avdeckade. :) Tänk att tonvis med bus & mys kan få kvällen att ta slut alldeles för fort. :P

Pekfinger Pekaren. :)Hjälper pappa att laga mat. :)<3


För inte allt för länge sen beställde jag ett par skitsnygga skor till Didde, tanken var att dom skulle bli hans första riktiga skor. :) Det blev ett par Nike Court Tradition 2 Plus, men av nån underlig annledning var skorna jag beställde alldeles förstora. :S Jag som mätta hans små fossingar flera ggr & super noga. Jag måste ha felat när det kom till att räkna ut vilken storlek hans små fötter skulle ha, så typiskt. Skicka tillbaka dom ville jag ju inte, så ett par Reebok Versa Pumo Omni Lite beställdes i 2 storlekar mindre. :) Den 3/4 klicka jag hem dom & än har dom inte kommit. :( Man kan ju följa paketen på postens hemsida. Men där händer det inte mkt.. Jag vill ju att dom ska komma NU! & ja, jag vet att det är Påsk & allt..

DatumTidPlatsBeskrivningHändelse
2012-04-04 13:32 Posten Elektronisk förhandsinformation mottagen
6



Kramar /Mariana

2012-04-09
19:37:46

Sliten..
På slutet har jag känt mig sjukt sliten & trött.. :/ Har ingen aning om varför, den mörka tiden är nu över & ljuset lyser in tidigt på morgonen.. Så vad är felet?! Dax för nya Levaxin prover kanske?!

Tur att jag har en underbar liten familj som förgyller min vardag & ger mig tonvis med energi. :) ♥

Kramar /Mariana

2012-04-08
20:17:19

Påskmiddag & Bingolotto.
Vi hade alla peppat inför prämiär grillning.. Vad tror ni händer?! Jo den där goda maten va inte grillad.. Morr. :P Gissa om svärmor vart mobbad, haha! Vi tackar ändå för gott sällskap & en trevligt kväll. :) Nu ska det spelas Bingolotto för hela slanten. :D


Kramar /Mariana

2012-04-08
14:38:29

BumpBed.
En viss liten herre har börjat kliva upp väldigt tidigt på morgonen. Han sover inte en minut längre än 06.30. :/ & jag tror dom ändrade sovrutinerna har tagit hårdast på oss vuxna. :P Vi är så trötta om dagarna.. Till veckan blir det iaf att åka till Jysk & se om man kan hitta nå vettiga mörkläggningsgardiner till Diddes rum. :) Han kanske sover längre på morgonen om det inte är så förbenat ljust i rummet hans?!

Inte ens hundarna är sugna på att kliva upp den tiden, dom flyttar sig bara från sängen & bäddar ner sig i soffan. :P



Medans Didde sover ikapp sina förlorade timmar passar jag på att sitta här & slöa. :) Tänkte även försöka finna orkan att göra mig iordning. Kl 17 ska vi vara hos svärmor & grilla. Ser verkligen fram imot årets första grillning. :)

Kramar /Mariana

2012-04-07
22:34:02

Matvägrar.. :P
Jag kan lova att vi fick oss ett gott skratt vid middagsbordet då Didde matvägrade för första gången. :P Det har verkligen aldrig hänt förut. :/ Han har alltid ätit det som serveras. Men inte idag, vi fick ge upp & plocka fram ett smörgåsrån med mjukost på. & vips så hade vi världens nöjdaste kille igen. :) Haha, mammas ♥
Kring 19 tiden dök Nina, David, Pennsy & lilla Signe förbi. :) Det vart full fart på både barn & hundar. :) Vi snackade skit, pimplade kaffe & åt gotta. :) Mötet mellan Bianca & Signe gick mkt bättre än jag trott, vilken toppen tjej Signe är. Hon brydde sig inte ett dugg om Bianca. :)

Sällskapet har nu åkt hem & jag ska göra mig klar för sängen innan jag somnar sittandes framför datorn. :P Imorgon blir det en lugn förmiddag innan vi packar ihop oss & åker till Svärmor på middag. :)

Kramar /Mariana

2012-04-07
14:19:02

Falskt Alarm.
Pju, ingen magsjuka här inte. Både frukostgröten & lunchen har fått stanna. :D Så vi for en sväng på IcaMaxi & handlade lite mat & snarra. Vid lukta gott avdelningen hittade vi moster Mia, hon bara ploppade upp där bland hyllorna. :P Vilket var himla trevligt. :) Jag har ett problem, jag kan nämligen inte åka & handla utan att komma hem med nått smarrigt till Bubben. Speciellt inte när vi handlar gotta åt oss själva. :P Idag hittade jag en påse vilda chips till dom små krabaterna. För nu när Bubben har en tjej här kan vi inte bju på torr kalvsylta, haha! ♥



Lördagens påskmiddag hos svärmor vart flyttad från lör till söndag. Så där rök bingolotto planerna. :P Men det hindrade inte mig från att handla 4st lotter när vi lix var på Ica, här ska vinnas pengar. :) Om jag så måste va otrevligt & ockupera svärmors tv 19.30. :P


Kramar /Mariana

2012-04-07
09:10:53

Glad Påsk!
Inte alla dagar man startar en tvätt 05.30 på morgonen.. Någon hade minsann missunnat Didde sin kvällsvälling. :/ Kräkmonstret vårat ligger nu nyduschad i sin sängen & sover . :) Tur han hann få i sig lite gröt innan & jag hoppas den får stanna i lill´magen hans. För nån magsjuka har vi minsann inte tid med. :) Nu ska vi vuxna äntligen få göra oss lite frukost & slöa i soffan till Criminal Minds. :)
Glad PåskMorgonMys <3Gullefjun   :P


Måste även berätta lite snabbt att Bianca nu springer runt & busar med Bubben. :) Hon är mer taggad när vi ska ut & vill inte in på en gång. & det tror jag är solen & värmens förtjänst. :) Hon vill mer än gärna krypa nära & mysas med Didde, vilket blir lite svårt när han aldrig är still & jämt viftar med läskiga saker. :P Tur vi alltid är där & kan rädda henne. :)

Kramar /Mariana

2012-04-06
19:59:02

:)
Att jag ens orkade påpeka dom slaskiga & blöta gångbanorna. För när jag & Bianca cyklade mot jobbet imorse i det fina vädret, på dom torra cykelbanorna kändes det som att jag hade snackat i nattmössan igår. :P Men dom va faktiskt blöt & slaskig igår, iaf när jag cyklade hem.
Glidarn.. :)Jobbar hårt. :)
Vi var båda slut i kropp & knopp efter en dag på jobbet. :) Vi kröp raka vägen till sängen när vi kom hem & somnade på studs. Vaknade 1½ timme senare i panik. :P Tur det fanns rester i kylen till oss alla, även hundarna fick sig lite. :) 

Kramar /Mariana

2012-04-05
19:56:42

HundSpa & Bus.
Ikväll skulle igentligen min älskade Mossi med familj komma förbi & gratta Steve i efterskott. Men då det trasslade så hemskt med deras skoter bestämde vi oss för att ses till veckan. :) Så vi sparade på fikat & hade hundspa här hemma istället. Bubben & Bianca fick sina klor klippta & filade sen åkte dom in i duschen för en balsam inpackning mot torr hud. :) Vi snyggade även till dom runt ögonen & smorde in deras tassar. Nu ligger dom så snällt på var sin sida om mig & tuggar på ben. :) ♥

Det blir en tidig kväll ikväll, då klockan ringer redan vid 05.30 imorgon. :( Nått att se fram imot är ju att Bianca ska följa med mig på jobbet. Lite extra hjälp är aldrig fel. :) Då gångbanorna mest består av vattenpölar & slask fuskar vi & tar bussen till jobbet. :)


BusUngen min. <3Att dansa med dammsugaren är sjukt kul. ;DBianca åker snålskjuts när vi busar med Bubben & Didde. :)Helan & Halvan, vad skulle dom göra utan varandra?! <3Njuter av att få klorna klippt & filade. :)Nyduschad & luktar gott. :)


Kramar /Mariana



2012-04-05
08:31:40

Det går bra.
Jag & Steve brukar oftast fika kvällsfika i sängen medans vi ser på lite serier. :) & igår var inget undantag, men snopen vart jag. Innan jag själv hunnit smaka på min macka satt Bianca fast på andra sidan, Haha! :P Sicken liten glupsk buse hon är. :) Natten har gått super. Både Bianca & Bubben har sovit under mitt täcke hela natten & vid 06.00 gjorde vi morgon. :) Något varken jag, Steve eller hundarna var speciellt sugna på. Men en viss Didrik var desto piggare. :)

Bianca är ingen mesig lite dam kan jag lova, hon har redan börjat hitta sin plats i hemmet. :) Hon är väldigt nyfiken & vill mer än gärna vara med på allt. Vilket jag tycker är toppen. :) Bianca träffade även Didrik för första gången imorse. Vilket gick toppen, hon var fram & nosa på han med jämna mellanrum. :) Nu ska jag alldeles snart smita iväg & jobba några timmar. Vilket känns si så där, jag vill ju vara hemma & umgås med familjen. :) ♥
Kramar /Mariana

2012-04-04
22:15:35

Vilken Super Dag..
& tur med vädret hade vi, solen lös både till & från öf. :) Efter en massa bus hade jag en super trött kille & han hade en mamma som inte alls var sugen på att fara & jobba. :P Lokalerna var stora & fina på Teg & personalen var toppen. :) Dit vill vi fara fler gånger & busa. :) När jag äntligen kom hem fick jag träffa en underbar liten prinsessa som kommer vara hos oss på prov ett tag. :) Jag hopper verkligen hon kommer stortrivas & hitta sin plats i vår lilla familj. :) Att hon kommer bli bortskämd & älskad är bara förnamnet. ♥

Här kommer lite bilder från öf & den finaste tjejen i stan, Bianca. :)
Theo :)Loie :)
Kramar /Mariana

2012-04-04
08:34:43

Träna..
Är nått jag verkligen måste ta tag i. :P Har dock aldrig varit typen som tränar.. Men för inte allt för länge sen skaffade jag mig faktiskt ett träningskort på Medley, ett par vikter & en boll. :) & en snäll Tobbe gav mig en rundtur på gymmet & tips på övningar som passar just mig. Men längre än så kom jag inte. :/

Så nu jävlar, hemma övningarna ska jag minsann lyckas med. :) Hur svårt kan det vara?! Gym & pass får bli sen, en sak i taget. :P

Börjar bra & ger mig själv ett fripass idag, haha! Vädret är kanon så jag & Didde ska gå ner på stan & möta upp Emmy, Theo, Emma & Loie. :) Sen traskar vi vidare till öppna förskolan på Teg för massa bus. :)

Kramar /Mariana

2012-04-03
20:50:54

Även denna dag har nått sitt slut. :)
Underbara Tess m. familj hade med sig middag till oss alla, en supergod smörgåstårta. Det tackar vi för. :D Alla gäster har nu farit & det är undanplockat här hemma. :) Så nu ska jag bädda ner mig i soffan med en skål karra & en iskall LongDrink. :) & bara känna lugnet.. Imorgon vankas det bus med kompisarna på Tegs öf. :) ♥

Kramar /Mariana

2012-04-03
07:50:11

Idag är ingen vanlig dag..
För det är <3:ats födelsedag. Hurra, hurra, hurra! :)

Kramar /Mariana

2012-04-02
20:14:04

Wooho!
Andra säsongens första avsnitt av serien "Game of Thrones" kom idag, äntligen. :D Som jag har väntat!
Dagens alla shopping timmar var till ingen nytta, vi kom bara hem med en nytvättad bil & hamburgebröd. :P Att det ska va så svårt att hitta en höst/vår jacka?! Sen vart det ingen rullgardin till Didriks rum heller.. Tanken slog oss, man kanske skulle ha mätt fönstret först?! Vi sket även i att fixa fika då jag inte kunde bestämma mig, baka själv eller inte..

Tror allt vi får göra ett nytt försök imorgon. :)

Via facebook har jag märkt att många fått veta vilket dagis deras barn har kommit in på. Så jag hoppas att det dimper ner ett brev med goda nyheter angående dagisplats här med snart. :) Men ska jag va helt ärlig så blir jag inte allt för lessen om han inte kommer in. För då blir det min tur att va hemma med guldklimpen våran & en ny ansökan om dagisplats skickas in. :)

Kramar /Mariana

2012-04-02
11:04:18

Monday.
Imorse ville jag verkligen inte kliva upp.. Men efter några koppar kaffe & bus med världens goaste kille började energin & orken sakta men säkert komma krypandes. :P Så efter lite lunch i magarna beger vi oss ut för lite shopping & räcker tiden till ska vi även provsitta sofforna vi är intresserade av. :)

Från det ena till det andra. Hittade en cool frukt igår, den va dyr & smaklös men cool. :P
Här är den, Drakfrukten. :)
Imorgon fyller älsklingen år. :) Så vi måste även fixa lite fikabröd. Frågan är ju om jag/vi orkar baka?! Det känns så drygt & jobbigt. Visst får man vara lite lat ibland & köpa färdigt?! :P

Då även jag fyller år i April funderar vi på att unna oss ett "Spa-paket Lyx" på Wilmas. Det är vi verkligen värda. :D

Kramar /Mariana

2012-04-01
21:47:54

<3
Den här bilder får mig att smälta, underbaraste trollunge. ♥
& han är min, bara min!

Kramar /Mariana

2012-04-01
21:40:12

Jag tror jag är död..
Fy fan så snuskigt jobbigt det var att cykla hem efter jobbet idag. Snacka om självmord.. Vad har jag gjort vädret & vars tog våren som var på väg vägen?! Jag kan garantera att kroppen kommer vara mer död än levande imorgon. :P Vilket är så typiskt.. Jag som hade massa planer för morgondagen.

Nu ska jag vila i frid & hoppas på att jag vaknar upp imorgon!
Skitväder..

Kramar /Mariana