Mariana Sörlin

2012-08-31
22:08:12

Hipp, hipp Hurra! :)
Nån stans mitt i allt rännande lyckades jag rycka åt mig en chipspåse som jag tänker njuta av ikväll nerbäddad till den där chick flick filmen jag aldrig såg igår. :D Eller var det i förr går?! Skit samma, jag ska ju se den ikväll. :P Sitter även & filurar på vars jag skulle vilja ha en ny piercing om nu smyckes/piercings partyt blir av till veckan & jag har tid att gå. :) Jag skulle även behöva komma på en bra födelsedagspresent till Diddes kusin TindraLi som snart fyller år. Hon önskar sig nämligen en överraskning, haha! Sug på den ni. :P Man kanske ska luska lite & se med hennes mor om det är nått speciellt hon behöver eller inte har. :) Näe nu ska jag sluta babbla & berätta att vi faktiskt var & grattade TindraLi´s fina mamma som blev hela 24 tant år. :) Hennes tårta var lika fantastisk som vanligt & oemotståndligt god. ♥

Hittade en väldigt gammal bild på Didde när jag rotade fram den här fina bilden på Tezz & TL. :D

Puss
 

2012-08-30
22:07:51

En dag fylld av äventyr & bus!
Imorse åkte vi iväg till Media Markt, vi var där en hel timme innan dom öppnade. :P Så K-Rautas utbud & café fick underhålla oss tills Media Markt öppnade. :) Självklart kom jag hem med en ny radio som nu står i köket & spelar min favvo kanal The Voice. :D Underbart! Efter en sen vila brummade vi iväg för att plocka upp Nina & Penny. Bus på den roligaste planeten i stan stog på vårat schema. :) Jessi & AlwaLii + en till liten söt flicka med sin mamma mötte upp oss där. Tänk att Didde fick rå om 3 tjejer helt själv & deras fina mammor så klart. :) Nina fick där en super idé. Att vi skulle käka middag tillsammans hemma hos oss & hon hade visst en köttklump hemma hon kunde ta med. :P Haha! Sagt & gjort, det vart köttklump med potatis & sås hemma hos oss när David hade slutat jobbet. :) Efter en hel dag med äventyr & bus sover sonen som en klubbad säl & älsklingen har smitit iväg & stängt in sig med sin nya kärlek. :) Är jag förvånad?! Näe då, inte det minsta. :P Själv funderar jag på om jag ska gräva fram lite glass ur frysen & tröstäta till chick flick film. :) Jag har ju trots allt hela nedervåningen för mig själv. :P ♥


Puss
 
 
 
 
 
 

2012-08-30
21:17:00

Kalas. :)
Fick en drös med fina bider från Diddes kompis kalas av Jenna. :) Så jag passar på att bjuda på några av dom. :) ♥



Puss

2012-08-29
22:07:50

Vips så var denna dag slut.
Idag gjorde jag bort det enda arbetspass jag hade denna vecka. :) Nästa vecka blir dock inte alls lika rolig då jag jobbar sjukt mkt. Man kanske ska passa på att ta ut några semesterdagar?! Älsklingen fick ju sitt efterlängtade hop plock av datadelar idag så efter middagen pös jag & Didde iväg & busade med Therese, Elvis & lilla Charlie. :) Så pappa Steve fick bygga ihop sin databurk utan en massa småfingrar som hjälper till. :) Vilket uppskattades av oss alla. Jag måste även säga att Elvis & Didde lekar så himlarns bra tillsammans trots 3 års ålderskillnad, det är riktigt fascinerande. :) När vi sen kom hem möttes Didde av sin bästis Penny. Självklart så välkomnade Penny Didde med ett litet kärleksklapp på snoken & ett brett leende. :P Haha! Jag måste ju även berätta att jag fick min GRÖNA klocka idag, som jag har längtat. :D Jag kan gissa på att ni som känner mig inte är speciellt förvånad över mitt färgval?! ;)





Puss

   

2012-08-28
19:27:19

Busit.
Idag kom min mamma & kidnappade mig, Didde & Stina för en tur till Holmsund. :) På vägen hem stannade vi av på både Net On Net & Barnens Hus. Vi fyndade lite & ingenting. :/ Efter middan slängde vi våra tre små buspojkar i badet & vissa tyckte det var roligare än andra. ;) Haha!

Puss      

2012-08-27
22:30:24

KusBulle.
Det har varit full fart hela dagen. :) Vi började med att vänta i över en timme på att få komma in & träffa läkaren. Men så fort jag fick komma in gick det minsann undan. :) Sen kom Tobbe förbi & kidnappade med sig älsklingen & Didde för att köpa alla tillbehör så fondväggen i köket kunde slipas & spacklas. :) Nån stans mitt i alla dammvirvlar trillade David & Penny in genom dörren. Även Nina dök upp efter att hon hälsat på sin nya arbetsplats. :) Busungarna våra är bara för underbara. ♥ Efter lite tårta & kaffe åkte dom i plurret. :) 
Efter massa bus & bad blev dom väldigt trötta våra små. :) Men med lite kärlek & mys var deras humör på top fram till 20.00. :) ♥
Puss      
 
 
 
 
 

2012-08-26
20:38:06

Hipp, hipp Hurra för Diddes andra födelsedag!
Idag har Didde äntligen fått ha sitt kalas för kompisarna. :) Vilket var super kul! Vi vill passa på & tacka alla underbara prickar som kom & stort tack för alla fina presenter han fick. :) Jag som hade laddat kameran & allt.. Det enda jag lyckades ta var ett fjuttigt litet kort. :P Haha! Bättre lycka nästa år. :) Efter kalaset röjde vi undan lite snabbt innan vi skulle brumma iväg till Brittan & Janne. Där bjöds det på ett härligt sällskap & god mat. :) Nu sitter jag här i soffan alldeles utslagen. En film nerbäddad i sängen vore inte helt fel. :) Risken att älsklingen gör mig sällskap är inte stor, han bänkade sig nyss vid datorn för att lira med grabbarna. :P ♥
 
 
 
 
 
Puss          

2012-08-25
22:16:07

Lördag.
Idag råkade vi ta oss en liten längre sovmorgon än vad som var tänkt. Så vilan blev betydligt senare & vi tog oss inte iväg tills Alvins kalas förens strax efter 13. Där bjöds det på gott fika & bus med kompisarna. :) Imorgon är det Diddes tur, tänka sig att han ska ha sitt första kalas för polarna. :P När vi sen kom hem skulle vi städa, vilket gick sådär. Men vad gör det. :) För nu ska jag skynda mig ner i sängen & sluta mina blå. För imorgon kan jag inte sova bort halva dagen, gästerna trillar ju in efter lunch. :) 
 
Här är min nya klocka som jag beställde i fredags. :D Förhoppningsvis kommer den redan på tis eller ons till veckan. :)
 
 
      
Puss      

 
 
 
 
 

2012-08-24
20:16:06

Det går framåt. :)
Även om vi stortrivs & känner oss som hemma är hemmet långt ifrån färdigt. :) Men idag har vi allt lyckats packa upp tillräckligt med kartonger så dom ouppackade kartongerna kan gömmas i klädkammaren. :) Men osynlig är dom inte för det eftersom klädkammaren saknar en dörr. Men med en vajer & ett snyggt skynke är det problemet löst. :) Vi har även hunnit ta några varv runt Coop & tvättat en helt del kläder. Men snabeldraken & moppis rastar vi inte förens imorgon. Man kan inte alltid hinna allt när man har ett litet bustroll som alltid ska va med & helst ska han va mellan hammaren & spiken. :) ♥
 
Puss      
 
 

2012-08-24
12:01:47

Oj, Oj!
Min morgon startade kanske inte riktigt som jag hade hoppats på. Men man brukar ju faktiskt säga att det finns en mening med allt. :) Vädret idag är inget att hurra över.. Så frågan är ju om man ska lyckas göra nått vettigt inne?! Men vars hittar man energin & lusten?! :P En liten lunchvila kanske hjälper?! Men först ska jag bara.. :)
 
Puss        

2012-08-23
20:22:10

:)
Idag har jag fått rå om min goskit hela em alldeles själv. :) Pappa Steve är nämligen på jobbet & kommer inte hem förens till frukost/lunchen imorgon. :) Så vi har busat, badat, lekt & härjat på här hemma. :) Nu sover han som en klubbad säl i sin säng. Men jag hoppas innerst inne en liten smula, men bara en liten att han ska vakna upp inatt & vilja sova i mamma & pappas säng så jag får lite sällskap. :)
 
Imorgon hoppas vi på fint väder så vi får lämna hemmet & åka ut på äventyr. :)
 
 
Puss         

2012-08-22
22:26:19

Mammas lilla pojke. :)
Det märks att jag har jobbat mkt på slutet.. Didde har blivit en riktig liten mamma gris när jag är hemma, knappt att pappa duger. :( Men det hindrar han inte från att va en liten pappa pussare inte. :) Som tur är har jag endast 2 arbetspass till veckan & massvis med tid över till mitt lilla hjärta. :) Så är det någon som är sugen på lite äventyr & bus säg bara till. :)
 
Efter middagen idag lyckades jag iaf slänga ihop en ätbar kaka. :D Vilket passade alldeles ypperligt då Jenny, Robbin & plutten Hilo kikade förbi. :) Medans hundarna sprang in & ut som nå tokar parkerade vi våra arslen i soffa & surrade lite skit över en kopp kaffe med dopp. :) HImla mysigt. Det måste vi göra om & byta ut kakan mot en god middag. :)
 
Imorgon gör jag helg, men känslan av ledighet finns inte. Kan det bero på att helgen redan är planerad med en massa måsten & där i mellan lite nöjen & kalas. :) Jag hoppas jag finner lite tid att ladda upp batterierna så energin är på top när det blir måndag. :) För vem vill känna sig som ett dött spöka när en ny vecka startar?!
 
Puss          
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-08-21
22:16:29

Update
Det är väldigt mkt jobb just nu & lite tid till familj, vänner & fix i lyan. :/ Vi har fortfarande en massa kartonger som skulle behövas packas upp. Hyllor & tavlor som ska skruvas upp på väggarna & massvis med tapetrullar som står i förrådet & väntar på oss. Men så fort det har lugnat ner sig på jobbet & alla är tillbaka ska jag ta min väldigt sena men välförtjänta semester. :D Som jag längtar. 
 
Även igår jobbade både jag & Steve men denna gång fick Didde underhålla sin mormor. :) Lillebror dök upp efter skolan & Peter när han hade slutat jobbet. :) Vi käkade middag tillsammans & Peter fick sen sitt hår friserat av Steve. Där i mellan nån stans så bakade jag min efterlängtade kaka (som jag för övrigt hade förberett dagen innan) Efter många timmars slit skulle jag äntligen få smaka mitt underverk. Jag har aldrig i hela mitt liv smakat en kaka som varit så satans äcklig. Jag kommer tyvärr inte att bjuda på denna kaka när Didde har sitt kalas, för vi vill ha våra vänner kvar. :) Haha! 
 
Trots det dåliga vädret så har dagen varit tip top. :) Jag vart upplockad av Tobbe när jag slutat jobbet, så jag slapp regnet & efter en snabbis på IcaMaxi skulle jag äntligen få fara hem & pussa på mitt lilla bustroll. :) Självklart stannade Tobbe på middag när det serverades kräftor. :D Vi lyckades även sätta upp våra nya hallmöbler med hjälp av Didde & hans småfingrar. Som för övrigt var överallt & det vart riktigt nice må jag säga. :) Nu ska jag sluta babbla innan jag somnar framför denna lilla dumburk. :P Ännu ett arbetspass väntar mig imorgon..
 
Puss        
 
 
 
 
 

2012-08-19
20:19:33

Nisse.
Både jag & älsklingen har jobbat idag. Så Didde har fått rå om sin farmor alldeles själv. :) Vår lilla underbaring Nisse har äntligen kommit hem. :D Snacka om att han är en duktig liten kille. Resultatet från den inofficiella hundutställningen i lördag blev:
 
1hp
PIR valp
BIG 4
 
Glad & aktiv. Välformat huvud m. fint nosparti & fina ögon. Utm ..?.. Fina vinklar fram & bak. Välutvecklat förbröst. Prima ben & tassar. Rör sig mkt bra. Vacker helhet, välvisad!
 
Har vi en till liten champion i famlijen?! :D Jag måste även passa på & tacka min underbara moster Mia som tar sig tiden & ställer ut våra hundar. :) Utan dig hade detta aldrig varit möjligt. ♥ Tusen tack!
 
Puss            

2012-08-17
14:37:33

Vi har en Dumle tjuv..
Jag har blivit helt besatt av Dumle Snack´s & fyllt upp några tomma hål i fruktorgen. Men någon äter upp dom för mig. :P Senast igår anklagade jag Steve för att vara tjuven då det helt plötsligt bara var 5st kvar. Givetvis nekade han & jag muttrade lite.. Idag när jag skulle göra lite fika ser jag att det bara är 4st kvar, så jag vänder upp & ned på fruktskålen i hopp om att hitta den 5:e. Men den fanns verkligen inte! Så för andra gången vart Steve utpekad för att vara tjuven, han nekar & jag måste ju tro att det är han. För vem kan det annars vara?! Inte jag, för jag kan väll ändå inte äta något som är så gott & sen glömma bort det?! Haha. & dom där hustomtarna tror jag faktiskt inte på. 
Idag har mina efterlängtade skor äntligen hamnat i min ägo. :D Även än sån där slaskskopa har hittat hem till vår diskbänk. Så nu kan jag skopa upp matresterna ur slaken utan problem. :) Vilken lycka. Om en liten stund ska älsklingen åka & lämna Nisse hos min moster Mia innan han åker till jobbet. Nu är det Nisse´s tur att glänsa i ringen. :) Så imorgon håller vi våra tummar & tår att allt går bra. 
Puss          
 
 
 
 
 

2012-08-15
21:15:24

<3
Efter en supergod middag som älsklingen hade slängt ihop åkte vi ut till moster Mia för lite hundbus & ringträning. :) Nisse han är ju som han vart.. Men med lite träning & Mia´s talang så kommer det gå super nu på lördag. :D
 
 
Puss             

2012-08-14
20:53:56

Dagen kunde inte ha startat bättre. <3
Imorse fick Didde för sig att han skulle kliva upp redan 05.45. Självklart var vi inte överrens & några tappra läggningsförsök gjordes från min sida.. Men tillslut så gav jag upp, lyfte upp sonen ur sin säng & klampade mot sängen som jag så gärna ville ligga i. Jag hade absolut inga hopp om någon längre stund av morgonmys i sängen. Jag slår upp ögonen en liten stund senare & känner mig rätt utvilad, petar liv i sonen & inser att klockan strax är 09.00. Woho! :D Sist vårt lilla bustroll hade ron att somna i vår säng skulle han bli 6 månader gammal. :P
 
Efter att ha jagat rätt på inte bara en utan två flugsmällor & några serpentiner dök Mossi & Nickis upp på middag. Vi var nu redå att sloss mot flugorna så jag dukade upp ute på altanen i väntan på att potatisen skulle koka färdigt. :) Sen kom den där ljuva doften.. Grabbarna hade öppnat upp surströmmingsburkarna & det var nu äntligen dax för käk. :) Riktigt kul att vi för en gångs skull får rå om er & bjuda på mat. Tack för en trevligt kväll, detta måste vi få göra om. :)
 
Mina ögonlock börjar bli väldigt tunga.. Så jag hoppas hundarna vill vakna till liv snart så vi kan gå på en liten kvällstur innan jag kryper ner i sängen. :)
Puss      

2012-08-13
22:15:35

Fullt hus!
Det vart inga kartonger uppackade här inte. Efter middagen plockade min mor upp oss & bilen styrde mot moster Mia. :) Nisse har fått busa en massa med sin kärlek Gordon & Didde fick kuta omkring i det gröna. :) När vi sen kom hem väntades finbesök av Nina & Maria med familjer. :) Didde är alltid en glader när han har Penny vid sin sida. Som dom har busat. :) Jag har även gräft fram kabeln så nu kan jag ladda upp bilder på datorn igen & lägga upp på bloggen. :) Det ser så himlarns tråkigt ut när det bara är en massa text.
 
Puss              

2012-08-13
14:02:22

Hallmöbler Check!
Vilken känsla det är att ha gjort bort Vallmovägen. Nycklarna lämnade vi över till den nya ägaren & Steve vart av med lånet idag kl 10.00. :) Efter en liten runda på stan åkte vi till Em & beställde en hatthylla, ett skoställ & en så kallad klähängare. :) Nu får vi bara hoppas att det inte tar en evighet innan möblerna kommer.
 
Det händer inte speciellt mkt här hemma, en stor hink energi & fler timmar per dygn skulle behövas. :) Eftersom jag vill ha nya tapeter i nästan alla rum + golv känns det rätt meningslöst att sätta upp hyllor & tavlor på väggarna nu för att sedan plocka ner allt om en månad eller två.. Man kanske överlever med kala väggar?! Iaf ett tag till. :P Sen kommer nästa dilemma. Om jag inte vet vilka tapeter som ska sitta på väggarna hur ska jag då veta vilka gardiner som ska upp i fönstrerna?! Jag tror jag håller mig till att packa upp kartonger just nu. :) 
 
Här är hallmöblerna iaf. :)
            
 
 
Puss            
 
 

2012-08-11
20:26:00

Varför äger inte jag en flugsmälla?!
Kanske för att jag bor i stan & där finns inte dom där lagomt irriterande flugorna som driver en till vansinne. :P Men tydligen så finns dom här på ersboda.. Iaf hos oss & jag ljuger inte om jag säger att det är minst 5 st i det rum jag befinner mig i just nu. :/ Jag tror att dom förra ägarna samlade ihop ett tjog i en liten burk, avlade ett gäng till & sen släppte dom ut dom just innan dom låste igen dörren & lämnade över nycklarna till oss. Det låter som en vettig förklaring tycker jag. :) Att just ersboda har flugor tror jag inte ett skit på. 
 
Idag har vi varit på kalas & firat finaste Theo´s 1års dag. :) Han fick en massa fina paket, barnen busade & det serverades gott fika. :) Tråkigt nog var vi tvugna att smita lite tidigare.. Vår gamla 3:a på Vallmovägen krävde vår fulla uppmärksamhet. Steve är fortfarande där & städar, han är allt bra duktig han. :) Själv sitter jag här & glassar då sonen sover sen en stund tillbaka. :) Man kanske ska starta en maskin tvätt?! Frågan är ju bara om man orkar hålla ögonen öppna tills den är färdig?! Hmm.. Jag ska nog ta & klura på den ett tag, iaf tills det blir reklam på tv. :) 
 
Puss      

2012-08-10
19:55:00

?!?!
Jag tror min knopp har lämnat min kropp. :P Eller var det tvärt om?! Helt slut är jag iaf. Ikväll ska vi unna oss "att göra ingenting" typ krypa ner i sängen & se en film med massa godis. :) Att sitta i soffan kändes bara allmänt jobbigt. Från det ena till det andra så har jag hittat en hallmöbelserie på EM´s hemsida, nu ska jag bara få knölen som sitter vid datorn att komma ner & kika. :D Tror han kommer gilla dom, hoppas hoppas.
 
Puss        

2012-08-09
20:47:10

Vad har hänt med blogg.se?!
Just nu har jag väldigt lite tid att lägga ner på bloggen & då vill jag inte att den ska strula så jäklarns mkt. :/ Morr! Finns det nått som är mer irriterande än då man ska göra nått lite snabbt men det går inte?! Dax att byta blogg kanske?! Det verkar som alla mer eller mindre har någon form av problem med blogg.se?! Nog gnällt om detta, bil larmet som gått igång sjuhundra elva gånger den senaste timmen slår nog alla problem med bloggen just nu. :P Men inte sen.. Haha! Medans älsklingen & Tobbe har skruvat ihop utemöblerna, fixat fast trappgrinden uppe & borrat fast överskåpet till tv-bänken har jag jobbat. :) När jag sen kom hem bytte vi bara av varann & älsklingen är nu på jobbet. Men jag tänker minsann inte va lika duktig som han. :P Jag tänker då chilla i soffan tills min mor kommer, hon ska faktiskt sova över hos oss. :) Jag börjar ju 07.00 imorgon & Steve slutar 10.00. Rimmar lite illa. Tur man har päron som kan ställa upp. :) Sen tror jag nog Didde blir glatt överraskad när det är mormor som sticker in huvudet i sovrummet när han vaknar. :) ♥ 
 
Puss        


2012-08-08
23:11:41

Natti Natt
Jag & Didde invigde badkaret på morgonkvisten, vilket gillades väldigt mkt. :) Efter lite bus & städ var det dax för den välbehövda vilan. Strax efter 12 väckte jag sen upp vår lilla sömntuta då lunchen var klar. :) Med mätta magar packade vi in oss i bilen i hopp om att hitta en hatthylla med tillhörande skoställ. Men kl sprang iväg & jag var tvungen att åka på jobbet. Bättre lycka nästa gång. :) För utan hallförvaring kan man ju inte va. Skulle även vilja ta mig ner på stan en sväng i veckan om tiden finns. :) & dessa inbjudnigskort är nu klara & vill ha sig varsitt frimärke innan dom åker på lådan. :) Näe.. Nu måste jag ta & sluta svamla & krypa ner i sängen. Ett nytt arbetspass väntar på mig imorgon. :)
 
Puss          

2012-08-07
22:12:17

Livet är bra underbart.
Har alldeles nyss myst ner mig i soffan framför tv:n & surfar runt på datorn i vårt lilla radhus. :) ♥ Vi har faktiskt hunnit med en hel del dom senste två dagarna. Alla möbler & kartonger är nu här även om alla inte hittat sin rätta plats ännu. :) Mellan alla kartonger & skruvar har vi hunnit klämma in ett bankbesök, trappgrindsköp samt fyndat utemöbler & storhandlat. :) Allt detta har varit möjligt tack vare alla underbara människor som har ställt upp & hjälp till med det verse saker. :) Imorgon ska jag göra ett nytt försök att hitta Diddes inbjudningskort så vi kan ta oss en liten promenad & posta dom nån gång under detta år. :P Vi är inte snabbast men han ska allt få ha ett litet kalas för sina närmaste kompisar. :) ♥
 
Puss & Kram

2012-08-05
21:33:27

Wooho!
Imorgon lyxar vi till det & startar dagen med en hotellfrukost. :D När kl sen slår 10.00 hämtar vi nycklarna & skriver under dom sista papperna. :D UNDERBART! ♥ Nu ska jag skynda mig & krypa i säng så morgondagen kommer fortare. :)
 
Puss hej leverpastej!

2012-08-04
21:12:15

Im alive!
Vi hade det super i Lycksele tillsammans med ett gäng underbara människor. :) Längtar redan tills nästa gång & då ska vi minsann stanna minst 2 nätter. Vi mammor måste ju få njuta av ett eller två spa paket under hotellvistelsen. ;)
Nu ska jag fortsätta med det eviga packandet innan kartongerna saknar mig allt för mkt. :P
 
Kramar /Mariana