Mariana Sörlin

2012-05-31
19:15:47

Rubrik Saknas.
Varje gång jag cyklar till eller ifrån jobbet passerar jag Lekia, men just idag fick jag ett sug & kunde inte låta bli att springa in en snabbis. :P När jag sen skulle cykla hem hade jag en leksaks telefon & en solstol med parasoll hängandes på styret. :) Att mitt lilla hjärtegryn vart glad var det ingen tvekan om. :) ♥
Majskroks Monstret. :)<3
Kramar /Mariana

2012-05-30
21:18:04

Dagis
Sitter & funderar på hur vi ska göra med Diddes dagisplats. Ska vi säga upp platsen han fått på Haga & ställa oss i kö på ett som ligger närmare?! Eller ska han få ha kvar sin plats på Haga & vi begär en förflyttning?! Hur som helst hade vi redan räknat med att han inte fått nån dagisplats & ställt in oss på att vara hemma året ut. Men tänk om vi tackar nej till dagisplatsen han fått nu & sen blir han utan plats vid årsskiftet. Hur gör vi då?! Det är inte direkt gott om daigsplatser i vår kommun. Allt vi vill är ju bara det bästa för vårt lilla hjärta. :) Man kanske skulle ha blivit dagmamma?! Men vill jag verkligen ha en massa snorungar som röjjer omkring i mitt hem. :P

Kramar /Mariana

2012-05-30
16:50:38

Byta bank
Jag har varit en trogen Swedbank kund så länge jag kan minnas. Men nu när vi ska flytta kommer både jag & Steve att byta bank pga bättre villkor & ränta. Vilket känns super bra men väldigt drygt må jag säga. Men hur svårt kan det vara att lära sig en ny bank? Iaf så kommer alla papper att fixas den 18 Juni & vi blir då kunder hos Nordea. :)

Kramar /Mariana

2012-05-29
21:27:27

Komsi komsi skattepengar.
När vi var på Expo igår hittade Steve en skit frän tavla på en hund. Man skulle nästan kunna tro att det var Bubben som stod modell. :P Självklart fick den följa med oss hem. :D Men den åker inte upp på väggen då vi snart ska flytta. Det slog mig nyss att skatten snart dyker upp på våra konton & då blir det Ikea för hela slanten. :D Jag är sjukt peppad även Steve & hur ofta händer det att mannen i huset längtar efter en tur till Ikea?! Man brukar bara höra en massa pust & stön så fort Ikea ens nämns haha.
Idag klev vi upp lite tidigare än vanligt & då menar jag inte vid 6-7 tiden. Utan vid 8, bara för att vi skulle hinna storhandla innan jag var tvungen att trampa iväg på p-möte & sen vidare till jobbet. :) Nu sitter jag äntligen hemma & känner lugnet i soffan medans jag spanar på Ikeas hemsida. :)

Kramar /Mariana

2012-05-27
20:58:25

Mors Dag
Självklart skulle jag jobba dag idag & älsklingen kväll/natt, så typiskt. Efter en härlig dag på jobbet skulle såklart cykeln krångla på vägen hem. Bara för att jag skulle skynda mig så Steve fick fara iväg till sitt arbete. :/ Jag vill lova att cykeln & jag var inte goda vänner, var femte meter åkte det halvtrasiga stödet in i ekrarna på bakdäcket.. Morr! Det lät förfärligt, precis som om jag stoppat dit ett kort för att det skulle låta fränt. Ni vet som småpojkar gör fast värre. Vilket var både irriterande & pinsamt. :P Men direkt jag kom in genom dörren hemma vart jag på bättre humör då jag möttes av en superfin blommbukett. :D
Ikväll har jag pillat bort dom sista små tejpbitarna som satt över ärret. & för första gången fick jag se det ordentligt. Vilket gjorde att jag tyckte inte alls det såg lika fint ut längre. Det ser ojämt & knöligt ut. :P Men det kanske lägger sig sen & blir fint?! Jag har ju faktiskt ingen aning om hur ett fint ärr ska se ut 12 dagar efter operation. :) 

Kramar /Mariana

2012-05-26
21:48:51

Eurovision song contest 2012
Har nu gjort mitt första arbetspass sen operationen. Att det var ett 12 timmars pass gjorde absolut ingeting. :) Jag fick ju jobba med fina Theres & vädret var alldeles underbart. :) Nu sitter jag här framför tv med mina foglossningar & trotsar mitt behov av minst 8 timmar sömn. :P Jag ska minsann se Eurovision song contest 2012 med älsklingen innan jag kryper isäng. :) Visst hejjar vi alla på Loreen?!

Medans jag jobbade var mitt lilla hjärtegryn hos farmor & busade med sin pappa. :)
Lycklig Kille. :)
Imorgon kommer en trött Mariana cykla mot jobbet halv 7. Förhoppningsvis hinner man piggna till lite undertiden man trampar. :P Näe, nu ska jag koncentrera mig på tv. :)

Kramar /Mariana

2012-05-25
15:58:06

Happy
Idag fick vi äntligen det efterlängtade brevet angående dagisplats. & till min stora förvåning hade Didde kommit in på vårt 1:a hands val, kan lova att min haka föll hela vägen ner till backen. :D Jag var helt säker på att vårat hjärtegryn inte fått nån plats då vi inget hade hört. Vi hann bara till Holmsund för att käka lunch med finaste Emmelie & Mia då mäklaren ringde med goda nyheter. Det är en kille som vill köpa lägenheten, papperna skrivs på måndag. :D Underbart! Hoppas bara han inte ändrar sig i sista minut. Jag har även fått mig lite egentid med mitt lilla hjärtegryn för första gången sen operationen då Steve jobbar em/natt. :) ♥
Kramar /Mariana

2012-05-24
21:27:14

Lovely Day!
Vilket väder det har varit idag, underbart. :) Vi käkade lunch lite tidigare än vanligt idag. Sen packade vi in oss i bilen & åkte mot Tomtebo för att plocka upp Nina, Penny & Signe innan vi begav oss mot Gamlia. :) Det fanns lite & inga djur att kika på, men vad gjorde det?! Vi letade bara upp den perfekta gräsplätten istället & väntade in kompisarna & deras fina mammor. :) Efter några timmars bus & surr var det dax att rulla vidare till Svärmor för årets första middag ute i solen. :) ♥ Vi har haft en kanon dag i underbart sällskap, det tackar vi för. :) Efter ett ex antal timmar i solen utan solskyddsfator trodde jag faktiskt att jag skulle va rödare än trafikljuset själv. :P Men jag klarade mig faktiskt riktig bra. :) Nästa gång ska jag va väl förberedd med solkrämer åt både mig & Didde.
Didde bär stolt upp Alwa-lii´s snygga mössa. :)
Det finns massvis med fina bilder från dagens utflykt till Gamlia här på Ninas, Jessikas & Emmys blogg. :)

Kramar /Mariana

2012-05-23
20:19:02

Hallon & Blåbärs paret.
Imorse ställde vi väckaren så vi skulle hinna städa oss ut ur lägenheten & lämna in nyckeln till mäklaren innan 12. :) Det har nämligen varit visning hos oss idag, så håll tummarna nu att vi blir av med lägenheten. :) Direkt nyckeln var inlämnad åkte vi till Nina & Penny, som våra små har busat. Ute som inne. :) ♥ Strax efter 19 var vi tvungen att röra oss hemåt så Nina & David fick åka & handla. :P Tur det kommer fler härliga dagar i sommar då vi alla kan hänga tillsammans. :) Jag måste verkligen säga att jag längtar så tills vi ska flytta & får tillgång till vår lilla inhägnade gräsplätt. Ni kan ju gissa vars vi kommer hålla hus då?! :) Spanar redan nu på utemöbler, grill, sandlåda med lock & en tuff liten barnpool. :) Kanske en liten rutschkana vore nått?!
Didde skrattade som en tok av grunkan man masserar huvudet med. ;DSötaste Pennsy. :)Hallon & Blåbärs paret. :) <3

Kramar /Mariana

2012-05-21
19:31:08

PennyBus.
Det var riktigt kul att träffa Nina, Penny & David igen. Våra busungar är så himlarns härliga tillsammans. :) Jag måste även säga att Pennsy är ett litet charmtroll. :) Hon flörtar, vinkar, klappar händer & håller för öronen precis som sin mamma när hon inte vill lyssna. :P Haha! ♥

Imorgon blir det en ordentlig städ & tvätt dag så jag hoppas på dåligt väder. :) För vem vill va inne när solen skiner  ute?!
Busungarna :)<3
Snyggare frilla får man leta efter. :D
Kramar /Mariana

2012-05-21
11:57:12

Bortskämda
Didde skämmer verkligen bort oss med alla dessa sovmornar han bjuder oss på. :) Underbara unge. ♥ Idag bjöd vi in oss själva på en kaffetår hos Nina & Pennsy lite senare. :) Vi har ju en liten grabb som saknar sin solstråle Penny, det var ju evigheter sen dom busade sist. Tror jag ska packa kameran redan nu så jag inte glömmer den. :) Vi måste även handla lite idag, så det får bli IcaMaxi på hemvägen sen.

Vi har alla våra egna sätt att göra saker på. :P Hur lägger du ditt pussel?!
Kramar /Mariana

2012-05-20
20:14:29

Underbara dag.
Idag bjuppade Didde oss på en ordentlig sovmorgon. Kl 09.17 tyckte han att det var dax att kliva upp. :) ♥ Så fort vi fått i oss lite frukost, klätt oss & borstat gaddarna packade vi ihop oss & stack iväg till Sven & Lilian. :) Medans Bubben höll koll på 3st Berner Sennentikar fikade vi en massa gofika & snackade skit. :) Sen hakade vi på Tess & Magnus hem till H-fors. Lite tråkigt att vädret var halv kasst, men vad gör det när sällskapet är toppen?! Medans pojkarna styrde upp grillningen passade jag Tess så att hon inte hackade fingrarna av sig i köket. :P Som vanligt vart middagen super & vi tackar för en tip top dag. :) När vi har flyttat lovar jag att det blir en massa grillmiddagar hemma hos oss. Så även ni får kliva ut genom dörren & lämna all städningen åt oss, sätta er i bilen & åka hem till en ren diskbänk. :)

Kramar /Mariana


2012-05-19
19:46:42

Lördag.
Glömde berätta att jag la om mitt sår för första gången sen operationen igår. Till min stora förvåning såg det mkt finare ut än skräck bilden jag målat upp i min skalle. :P Så när det har läkt kommer det bli ett snyggt ärr som knappt syns. :D Vilket kändes super bra. Idag har vi inte gjort många knop, plockat & donat lite i hemmet samt hängt i lekparken på innergården. :) En lugn lördag var precis vad vi behövde & vi fortsätter i samma tempo. Kvällen bjuder på gotta & förhoppningsvis en bra film. :) ♥
Dom nya ute leksakerna fick godkänt. :)Om man tittar extra noga så ser man dom små riskornen. :POm jag gapar riktigt stort får jag också en godis då?! :)
Kramar /Mariana

2012-05-18
09:03:38

Bus
Tiden går verkligen sakta när man vankar fram & tillbaka här hemma. Man kan faktiskt.. inte lyfta, vila & ta det lugnt utanför hemmets väggar. :) Så jag, älsklingen, Didde, Tobbe & Flisan kidnappade mina småkusiner Johan & Isak för att busa av oss lite på Busplaneten. :) Även om jag bara satt där som ett litet miffo var det väldigt kul att komma ut ur lägenheten. :) Så imorgon hoppas vi på fin fint väder så jag kan sitta ute & njuta medans guldklimpen min leker med alla sina nya uteleksaker. :) Min kära Mossi skickade nämligen med en hel sopsäck med kuliheter. :)

Jag vill även passa på att höja Steve till skyarna, han styr verkligen upp allt här hemma nu & utan pust & stön. :) Jag får verkligen vara den krypling jag är just nu. ♥ Passar på att slänga upp lite bilder från Busplaneten, alla fastnade dock inte på bild. :P Lyckades även fånga regnbågen som lyser så fint från köksfönstret när vi kom hem. :) Man kanske skulle ta sig en kvällsprommis & leta efter lite guld?! :P
Kramar /Mariana

2012-05-17
12:32:02

Borta bra men hemma BÄST!
Igår fick jag äntligen komma hem, gud så skönt. :) Istället för att tomglo på datorn & dåliga tv program får jag nu titta på mitt lilla underverk hela dagarna. :) Vilken energi hans närvaro kan ge. & han håller verkligen sin pappa sysselsatt, haha. :) Det tråkiga är att jag får absolut INTE lyfta något på en hel vecka. Att plocka upp & trösta min lilla grisplutt när han behöver sin mamma som mest är ett stort NEJ. :( Vilket gör himlarns ont i mitt mamma hjärta. Det underlättar verkligen att han är go & glad mest jämt. :) ♥
PikaBooO! :D
Kramar /Mariana


2012-05-13
19:26:55

Roligare har jag haft.
Direkt mitt arbetspass va slut i lördags åkte vi iväg till h-fors för att umgås med Tess & TindraLi. :) Efter en god middag, massa surr & skratt avslutade vi kvällen med jordgubbar & glass. :)

Söndagen vart inte alls lika roligt, vid 10.00 tiden fick jag ett ordentligt magknip under revbenskanten på höger sida.. Efter ca en timme släppte det & jag var på fötter igen, även om jag gick som en gammal kärring. :P Vid 23.30 kom smärtan smygandes tillbaka & vid 3 tiden åkte vi in till akuten. Det sitter tydligen fast en gallsten i en av gallgångarna, så nu ligger jag här på sjukan med min journal i ett rött kuvert & väntar på operation.

Tur datorn håller mig sysselsatt. :) Slänger upp några bilder från i söndags på bustrollet mitt. :) ♥ Som jag saknar han.

Kramar /Mariana

2012-05-11
21:08:44

Inspiration.
Hux flux var fredagspassat gjort. :) Nu sitter jag här i ny soffan & försöker hitta lite tapet & golv inspiration till radhuset. :) Vi ska även försöka få tag i paret som bor där nu, vi är lite sugna på att mäta rummen & ta en närmare titt på tapeternas färger. :) Tips på bra sidor med kvalite till bra priser önskas. Jag hoppas även att lägenheten vi bor i nu är såld om 2-3 veckor & att vinsten blir så pass att våra fickor får sig en slant också. Det finns alltid hål att stoppa pengar i som man brukar säga. :P

Kramar /Mariana

2012-05-11
14:58:04

JobbHelg.
Snart börjar min jobbar helg, vilket känns lite trist då jag knappt kommer se skymten av mitt lilla charmtroll. ♥

Om en timme ska jag infinna mig på jobbet, när jag sen kommer hem ligger Didde redan & sover. När jag sen på lördag morgon ska trampa iväg mot jobbet igen har han förmodligen inte vaknat. Som tur är får jag några timmar på em att mysas med mina favvo killar & ladda ny energi så jag orkar med ett långpass på söndag. :) Vad skulle jag göra utan dom? ♥

Idag var fotografen här & tog lite kort på lägenheten så den kan läggas ut på Hemnet till veckan. :) Känns sjukt skönt att allt händer på en & samma gång. Men det är fruktansvärt stressande, för nu måste vi storstäda här hemma inför visningarna. Vilken tur att vi har världens bästa lilla hjälpreda som mer än gärna är med & pillar överallt med sina små fingrar. :P

Kramar /Mariana

2012-05-10
21:15:17

Vår nya soffa har kommit. :D
Strax innan lunch ringde min mamma, hon hade visst vaknat upp med feber. :( Hoppas hon kryar på sig snabbt då det väntas 40års kalas för hennes del på lördag. :) Jag trodde minsann att jag & Didde skulle kunna sätta ihop vår nya soffa alldeles själva.. Men när Mio gubbarna äntligen kom med soffan insåg jag rätt snabbt att det här klarar jag inte själv, även om Didde mer än gärna hjälper till. :) Det var ju inte bara att haka fast soffans olika delar & lägga dit kuddarna. :P Tydligen ska man skruva dit alla fötter, sätta fast ryggstöd & armstöd själv. I lite lätt panik ringde jag Tobbe & på 10min var han här. :) Medans jag passade Didde byggde han ihop vår soffa. & han gjorde jobbet tusen ggr bättre än vad en firma skulle ha gjort det. För hör & häpna han städade upp efter sig, vilken stjärna. :D Tusen tack för hjälpen.
Kramar /Mariana

2012-05-09
20:22:47

Hemma!
Home sweet home. Äntligen är vi hemma i Umeå igen. :) Hur mysigt & trevligt det än är att resa iväg så längtar jag alltid hem lika fort som vi åker iväg. :P Vi har iaf hunnit packa upp, fått oss mat i magen & lagt vår lilla pillermask i sin egen säng. :) Nu ska jag skynda mig in i duschen innan jag kryper ner i sängen, som jag har saknat den. :) Imorgon jobbar älsklingen dygn igen så jag & Didde ska hänga med mormor Anki. Vilket passar alldeles utmärkt då hon är lika rosslig som oss. :) ♥

Kramar /Mariana

2012-05-08
19:50:13

Dag 2.
Vi behövde inte va oroliga över att väcka Didrik med våra snarkningar inatt, han vaknade direkt vi klev in i sovrummet. :P Så han fick komma till vår säng på en gång. Att ha en liten ål i sängen hela natten har varit super mysigt. :) ♥ Men när morgonen äntligen kom var vi mer död än levande alla 3. :P

Redan vid 10.00 var vi på plats hos Steve´s farmor. :) När vi hade fikat & fått oss lite lunch i magarna kikade solen & värmen fram. Så vi klädde på oss & gick ut, medans Didde kröp runt & slickade på gräsmattan kutade Bubben omrking som en tok. :) Efter en timmes bus slocknade Didde i vagnen & vi vuxna fick sätta oss efter husväggen & slappa. :) På vägen hem stannade vi till hos Steve´s farbror & kikade in hans nya kåk, han har nämligen köpt upp tomteverkstaden i Sollefteå. :)
Ikväll blir det en tidig kväll för oss alla så vi orkar med hemfärden imorgon. :)

Kramar /Mariana

2012-05-07
20:15:38

Långsele
Gud så skönt att få bort värderingen av lägenheten innan vi begav oss ner till lilla Långsele. :) Resan ner gick jätte bra, när Didde inte pillade på sina leksaker kikade han ut genom fönstret om han inte sov vill säga. :) Det har verkligen varit full rulle sen vi landade hos Steve´s pappa, vilket bustroll vi har. :P Efter att ha visat alla hur duktig han är på att äta smet han in på toan & prövade Farfars badkar. Vilket var en hit. :D
Något jag verkligen inte trodde var att vi skulle ha en son som sov redan kl 20.00. :) Nu hoppas jag bara att våra snarkningar inte kommer väcka han inatt. :P Vi vill ju alla vara utvilade imorgon. För så fort vi fått i oss lite frukost ska vi åka ut till Steve´s farmor & umgås med henne hela dagen. :)

Kramar /Mariana

2012-05-06
19:23:04

...
Idag har jag & Didrik varit duktiga, vi har nämligen inte bara busat. ;D Lägenheten är städad, tvätten tvättat & nästan allt är packat inför morgondagen. :) Vi ska nämligen åka ner till Långsele så Didrik får umgås med sin Farfar & gammel Farmor i några dagar. :) Men innan vi kan åka imorgon ska mäklaren komma förbi & värdera lägenheten. Vi ska även spika en dag då fotografen ska komma hit & ta några bilder så lägenheten åker ut på hemnet. :)

Eftersom Steve är på jobbet har jag laddat ner en serie som jag faktiskt inte har hunnit kolla in, GCB heter den. :) Hoppas den är bra, då har jag nått att se nu när Steve börjat jobba igen. :)

Kramar /Mariana

2012-05-06
13:16:02

Massa Bus
Eftersom vi fortfarande är rossliga & snoriga här hemma busar vi på alldeles själva & hoppas på att va friska till veckan. :) Så vi kan busa en massa med kompisarna & hänga med deras fina mammor. :) Imorse när vi kikade ut genom fönstret såg vi att lekplasten på innergården var alldeles tom. Så vi klädde på oss & gick ut efter frukosten. :) Lille´man älskar verkligen att va ute, fick han bestämma skulle vi aldrig gå in. :P
Kramar /Mariana

2012-05-05
19:17:17

Lördag.
Jag hade iaf tur med vädre, eller?! Det spö regnade när jag skulle cykla till jobbet & hem.. Vad är det man säger, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. :P Sicken tur att jag äger regnkläder då. :) Jag skulle bara haft mig ett par stövlar också. Ett par gröna. ;P Idag kan jag stolt meddela att Didrik ska få sig en liten kusin i November. :D Hur awsome är inte det?! Vi längtar så tills det lilla pyret vill komma ut. :)

Imorgon jobbar Steve sitt 1:a pass på över en månad & han startar med ett 25 timmars pass. Det känns faktiskt rätt underligt, jag är ju van att alltid ha han hemma nu. :P Men det ska nog gå bra, den stora frågan är ju vad jag & DIdde ska hitta på för bus?! Vi hoppas iaf på fint väder så vi kan gå ut & leka i lekparken. :)
Kramar /Mariana

2012-05-04
20:35:25

2 år har gått. <3
Innan jobbet imorse åkte vi förbi Svensk Fastighetsförmidling & skrev under kontraktet på vårt radhus. :) Det sjuka är att trots dyrare hyra kommer vi ha ca 500kr mindre i boendekostnad varje månad. :P Förmodligen inget vi kommer märka av då det alltid finns hål att stoppa pengarna i. Men endå, vi flyttar ju från en 3:a till en 5:a. :) När jag sen satt på jobbet släppte all spänning som varit dom senaste dagarna & jag insåg att idag är ju faktiskt vår 2års dag. :) Hur kunde jag ha glömt det?! När jag äntligen slutade jobbet plockade iaf älsklingen upp mig & vi begav oss till min Mossi & Nickis. :) Där bjöds det på massa chailatte & älg gryta till middag, super gott. :) Det tackar vi hemskt mkt för. :) Vår kära son han åt & åt tills lill´magen hans var så full att hälften kom upp igen, haha. :P Att han älskar mat är det ingen tvekan om. :)

Kramar /Mariana 

2012-05-03
19:32:24

Mitt lilla <3

2012-05-03
19:30:21

Vilken dag vi haft!
Även fast vi hade en liten sjukling ville Tobbe bjuda oss på middag. :) Så självklart åkte vi dit & det var ju tur. Han serverade ju en av våra favvo rätter, Lasagne. :) Sen vart det glass & kaffe till efterrätt, mums! Vi har ju slutat laga barnmat & frysa in, en viss liten herre ska ju ha det som står på bortet. :P Så jag gjorde det lätt för oss & köpte en barnmats burk efter vägen. Jag håller verkligen med Didde, det smakade inte alls bra. 3 tuggor lyckades vi iaf lura i han, sen var det stop. :/ Efter att ha snackat en massa skit, diggat till musik & busat begav vi oss alla till MediaMarkt. :) Fönstershoppa är alltid kul, fast den där speltokiga pappan lyckades inte gå därifrån tomhänt. :P
Ps! Våran snoriga lilla sjukling är inte bara sjuk, han har fått en tand idag. :) Även om den knappt syns så känner man den. :D Helt sjukt vilken dag vi haft.

Kramar /Mariana


2012-05-03
15:21:24

Vår nya lya. :)


Bilderna är tagna från Hemnet.se :) Som jag längtar tills vi får göra detta ställe till vårt alldeles egna. :) Rusta upp, byta lite tapeter & lägga klickgolv på övervåningen. :) Men alla dessa planer får fixas lite pö om pö, vi är ju inga miljonärer direkt. :P
Kramar /Mariana

2012-05-03
15:09:25

Äntligen.
Imorgon skriver vi kontrakt på radhuset & den 6:e Augusti flyttar vi in. :) Känns hur underbart som helst, nu ska vi bara få våran lägenhet vi bor i nu såld. :) Men det ska nog inte vara några probem, mäklaren säger att 2:orna & 3:orna går som smör här. :)

När budgivningen var klar skyndade vi oss till Wilmas för den efterlängtade oljemasagen vi fick i födelsedagspresent. :) Vi gick där i från som 2 nya människor, gud så skönt det var. :) Det vart tyvärr varken picknick eller ute bus med kompisarna. :( Vi har nämligen ett snorigt litet febertroll här hemma fylld av energi & på strålande humör. :P Så frågan är ju.. Är han förkyld eller ska det äntligen komma ett litet riskorn i lill munnen hans? :)

Kramar /Mariana

2012-05-02
21:07:46

Sömnbrist
Är något jag kommer att ha imorgon. :P För hur ska jag kunna sova inatt?! Imorgon kl 10.00 startar budgivningen på radhuset vi är intresserade av. :) Jag hoppar verkligen att vi får denna, så håll tummarna för oss. :) Förutom budgivningen har vi massor av planer imorgon. :) Medans Didde umgås med sin Mormor ska jag & Steve smita iväg på en avslappnande ojemassage. :) Det ska bli så skönt! Sen ska jag snabb springa på stan & införskaffa ett par galonisar till Didde innan jag beger mig hem. :) För kl 13 bär det av mot Ersboda för ute bus & picknick med kompisarna. :) Vi kommer avsluta dagen hos bästaste Tobbe, han ska nämligen bjuda oss på middag. :) Men nu ska jag bara känna lugnet & glo på mina efterlängtade serier medans Steve nördar sig lite. :P

Kramar /Mariana



2012-05-01
20:01:51

Trumlektion med Jimmy.


2012-05-01
19:59:15

Grill Prämiär
När jag slutade jobbet sprang jag ut, slängde mig på cykeln & trampa som tusan hem. :) Det vankades ju grillning hos fina Therese & Jimmy. :) Efter maten passade Elvis på att visa en massa kort & kortfilmer av sig själv innan vi skulle krypa land & rike i det osynliga tältet. :P Vi stötte på massa hinder efter vägen som dörrkarmar & attackerande monster. :) När syret tillslut tog slut & värmen höll på att äta upp mig var jag tvungen att smita ut till verklighetet igen. :)

Innan vi skulle åka hem fick Didrik en trumlektion av Jimmy. :) Slänger upp en filmsnutt snart. Jag måste säga att det är alltid lika trevligt att hänga med famliljen Lundberg/Borgström
. :) Synd att det blir så långt mellan gångerna, men det får vi ta & ändra på. :)

Kramar /Mariana