Mariana Sörlin

2011-11-23
15:57:00

Fixat till vagnen.

Dom senaste 2-3veckorna har vi nött flitigt på bärselen då vagnen inte varit någon hitt. Vilket är förståligt, man ser så mkt mer från bärselen än liggandes i vagnen. :) Så idag släpade vi upp vagnen i lägenheten & fixade till den. Didde kan nu halvsitta i vagnen & se allt som händer runt omkring. :) Inte illa, nu kanske vagnen bli poppis igen. Vilket jag skulle tycka om, har verkligen saknat vagnpromenaderna. :)

Kramar /Mariana


Kommentarer:

Ja, de ska då vara med. Inge kul och ligga ner... lägger jag ner penny i vagnen då skriker hon haha, De är väl nästan den ända gången hon blir riktigt ledsen . Men får hon halft sitta upp är de super mysigt. Hon gnäller aldrig då, utan är så nöjd och somnar tillslut efter hon har kollat läget en stund :).

2011-11-23 @ 16:24:36
#2: Mariana

De är rätt charmigt ibland att dom vill vara med så mkt. :) Snart får vi jaga dom runt i hemmet samtidigt som vi barnsäkrar allt vi kan komma på. :) Vi ska ta vagnen på en tur imorgon, jag hoppas verkligen att han kommer gilla det. :) Även känna ron att slumra till en stund om det skulle behövas.

2011-11-24 @ 00:01:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: