Mariana Sörlin

2012-06-29
11:43:36

Master Bedroom. :)
Här är vårat lilla sovrum. :) "Prio ett"
Nya tapeter ska upp, listerna ska bytas ut & klickgolv ska läggas. :)
 

Vi har länge spanat in Rustas tapet "Space flora turkos" & igår köpte vi den. :) Snodde bilden från Rustas hemsida, dock är den väldigt dålig. :/ Men lägger upp den endå.
 
 
Vi har även köpt en sprillans ny säng (vi fick med tillhörande låda där överkast & kuddar ska ligga i på köpet) allt står i Mio´s lager & väntar på oss. :) Supersnällt av dom att låta det stå kvar tills vi flyttar. :) Jag är även sugen på att skaffa en sån där kjol till sängen i samma färg som madrasserna & gaveln. :) Vad tror ni om det?!
 
 
 
Vi har fortfarande inte hittat dom perfekta sängborden. Så tips tas gärna imot. :) Vi är även ute efter en tuff hundbädd & en byra (med bra förvaring) som ska stå under tv vi kommer sätta upp på väggen. :) Vad ska man ha för belysning i sovrummet & vilket klickgolv ska man välja?! Då vi kommer ha en liten valp springandes överallt skippa vi mattor för tillfället. :P
 
Kramar /Mariana

Kommentarer:
#1: Anonym

Rätt lika våran säng!

2012-06-29 @ 12:43:36
#2: Therese

jag skulle nog inte ha valt en sängskappa, tycker sängarna är snygga som dom är sådär :) vill ni ändå ha en så brukar ellos ha bra utbud, vi köpte vår i linnelook därifrån med 50% kod.

sen ang golv så är tipset att välja ett och samma golv till hela lägenheten/huset så att det blir genomgående=vilsamt för ögat. ek är ju klassiskt och funkar.. Krauta har bästa utbudet tycker jag iaf :) skaffa medlemskort där så får ni procent på allt ni köper(typ som coop-kortet)

en taklampa och två sänglampor på varsin sida av bordet samt en läslampa över sänggaveln. sen lite punktbelysning på byråer, fönster etc.. behövs mer lampor än vad man tror..

fina sängbord fanns på rusta för ett tag sen, vita med en låda.. hittar dom inte på hemsidan nu så dom kanske slutat med dom? annars har indiska fina sängskåp i vitt. går ofta att byta ut knopparna till snyggare, kanske nån med grönt mönster eller grön kristall ;)


älskar inredning o kan babbla hur länge som helst om det :D hihi

2012-06-29 @ 13:19:46
#3: Therese

kolla här! http://tezzybump.blogg.se/2012/june/moodboard-steve-o-marris-sovrum.html

2012-06-29 @ 14:35:31

Sängkappa är smart ifall man vill spara på sängens utseende så länge som möjligt. Då den skyddar ;)
Speciellt om man har djur å barn. Finns ju tusentals olika. Kolla tex Jotex! Brukar finnas rabattkoder mm också :)
Ska bli kul att se vilket golv ni väljer mm :)

2012-06-30 @ 12:57:45
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: